Tips om golf

Golf för seniorer

När du blir pensionär ska du göra allt det där som du aldrig riktigt hann med. Du drömmer om att kunna spendera mer tid utomlands och verkligen njuta av golfen. Det finns egentligen bara ett problem – golf är en riktigt dyr sport. Pensionen är inte stor nog att räcka till allt.

Många pensionärer i dagens samhälle lever på existensminimum och kan sällan förverkliga alla drömmar om vad pensionen skulle bli och leda till. Då kan seniorrabatter vara räddningen. Genom att surfa in på seniordeal.se kan du som pensionär ta del av hundratals specialanpassade rabatter på allt mellan himmel och jord.

Använd rabattkuponger

Med hjälp av Seniordeal kan du dra ned på kostnader för till exempel hygienartiklar och mat. Vad sägs till exempel om 10 procents rabatt när du handlar på Apoteket? Eller 1000 kronors rabatt på golfresan? Det finns också andra knep du kan ta till för att ha råd att fortsätta med golfen. Du kan till exempel handla kläder på andrahandsmarknaden eller sälja gammalt guld till pantbanken.

Erbjud dina tjänster och få betalt

Pensionärer sitter på en enorm kunskapsbank och här finns det gott om pengar att tjäna som du kan lägga på både golfutrustning och golfresor. Du kan arbeta som konsult inom den bransch du tidigare verkade inom eller ta kortare vikariat inom barnomsorg eller vården. En del pensionärer listar sig på plattformar utformade just för pensionärer som vill jobba extra och behöver ett extra tillflöde av pengar. Se bara till att du har koll på reglerna så att du inte tjänar för mycket för att få ut din tjänstepension.