Tips om golf

Att tänka på inför golfresan

Har du planer på att åka på en golfresa finns det saker som kan vara bra att tänka på. Du som bor långt ifrån en bra golfbana har kanske inte möjlighet att besöka en så ofta. Då kommer det bli ännu viktigare för dig att du packar rätt när du äntligen har tid för att ta dig dit.

Det första du måste tänka på är hur du ska ta dig dit. Ska du köra bil, ta tåget eller krävs det en flygresa? Transportalternativet avgör sedan hur mycket packning du kan ta med dig. Väljer du att köra bil kan du ta med dig mer, i alla fall så länge du inte har en jätteliten bil. Har du pengar kan du passa på att köpa en bil du kan ta.

Ett bra alternativ är en hybridbil vilket innebär att du kan välja att köra på el i vissa områden. Ett tips är att besöka hemsidor som erbjuder en begagnad hybridbil till billigare pris. Dessa bilar fungerar lika bra som nya, men du kan köpa de till ett billigare pris.

Utrustningen

För golfresor är självklart utrustningen det viktigaste. Försök avgöra vilken utrustning du kommer behöva och om du har möjlighet att ta med dig allt. Skriv gärna en lista med alla saker du behöver ta med dig. Börja med de allra viktigaste. När du har gjort det kan du börja packa bilen och väskorna för att se om du får plats med allting. När det kommer till golfklubbor kan det vara smart att du börjar med att packa dem du är säker på att du kommer använda.