Nyhetsbrev Februari

Nyhetsbrev

Nu ligger det ett vitt täcke över golfbanan, minst en meter, så än är det långt till att vi kan stå på första tee och återigen utmana vår golfbana…

Det har varit en stor avverkning på banan, över 1000 kubikmeter skog har fällts, över hela banan, vilket gör att vi slipper morgondagg, får tidigare vårspel, mindre vinterskador och framförallt så får vi en öppnare bana, och en finare utsikt mor Siljan. Förhoppningsvis så skall det bli snabbare spel, då det blir lättare att hitta bollen.

Med att vi får en öppnare bana så kommer det också bli möjligt att öppna tidigare. Vi håller nu på med att slutföra bokslutet för 2017, vilket vi kommer att informera om på vårt årsmöte den 10 mars, som vanligt klockan 13:00 på Sockenhuset på Sollerön. Vi hoppas på en bra uppslutning på mötet, kallelsen är på väg ut till er.

På förra årsmötet 2017 så fick vi tyvärr inte någon valberedning, utan vi i styrelsen fick det uppdraget. Det innebär att vi ansvarar för att få ihop en styrelse för klubben kommande säsong.

Är det någon av er medlemmar som vill vara med, i så fall så hör gärna av er till mig på mail:

torsten.kjellgren@gmail.com

Vi behöver till styrelsen följande:

En ordinarie på två år (ersätter Henrik Thorell)

En suppleant på ett år (ersätter för Per-Åke Tholander)

Övriga medlemmar sitter kvar, eller ställer upp som omval

 

Nu får vi hoppas på vi får en bra vår som ger oss förutsättningar till en tidig start på golfsäsongen 2018!

 

Med vänlig hälsning

Torsten Kjellgren

Ordförande Sollerö Golfklubb